Perjalanan.

KENDI

Kendalining Diri, Isine Banyu Puteh Sak,Rupo Sak,Roso Gambarake Roso Paseduluran Kang Tulus

Tanpo Pemanis Tanpo Warno Ora Abang,Abange Lambe.